Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Σχετικά καλό πρόγραμμα

Kαλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα,


Μια κρύο μία ζέστη χτες αν και είδαμε τα απίστευτα στο Μάντα-Ελ Νασιονάλ το οποίο έμεινε στο 1-1 από το 60ο λεπτό και οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλντι στο 72' ενώ στη συνέχεια με παίκτη παραπάνω δεν κυνήγησαν το γκολ κάτι που έκανε η Ελ Νασιονάλ μέχρι το τέλος χάνοντας ένα σωρό ευκαιρίες...
Πέρασε όμως το tip of the day σε εξαιρετική απόδοση και βγήκαμε με κέρδος.
Δεν πειράζει,έτσι είναι το ποδόσφαιρο,πάμε στα σημερινά υπάρχει καλό πρόγραμμα σχετικά για Δευτέρα. 
Έχουμε 3 επιλογές αλλά θα κάνουμε χαλαρά πονταρίσματα,γιατί κάποια πρωταθλήματα είναι ακόμα στην αρχή.


19:30 Εσέν-Ούνιον Βερολίνου OVER 2,5 @1.89  60 ε 
(Γερμανία,Κύπελλο) (0-0)

Οι γηπεδούχοι είναι το αουτσάιντερ για να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου,αλλά όπως έχουμε δεί ως τώρα στο Κύπελλο Γερμανίας τα αουτσάιντερ σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά βοηθώντας στο να γίνουν τα παιχνίδια οβερ.
Η Ούνιον μια από τις αγαπημένες μου ομάδες από την Β κατηγορία Γερμανίας είναι πανέτοιμη για την φετινή σεζόν αν και έχασε τη δεύτερη αγωνιστική εντός έδρας από την Μπραουνσβάιγκ 0-1 στην πρεμιέρα αναδείχτηκε 3-3 εκτός με την Καιζερλάουτερν.
Στα τρία φιλικά παιχνίδια που έδωσε εμφανήστηκε αρκετά δυνατή,νικώντας Χιμπέρνιαν και Λούμπεκ με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα ενώ στο πιο δυνατό φιλικό αναδείχτηκε 1-1 με την Αιντχόφεν.Πάνω από 70% όβερ έφερνε την περσινή σεζόν και πιστεύω ότι θα σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σήμερα,από κει και πέρα περιμένουμε ένα γκολ από την Έσεν.

21:00 Γαλατάσαραϊ-Κασιμπάσα 
Γαλατάσαραϊ -1.5 hadicap @2.030  65 ε 
(Τουρκία,Σούπερ Λίγκ) (2-1)
  
Η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την νεοφότιστη Κασιμπάσα και το λογικό είναι οι παίκτες να έχουν ένα εύκολο βράδυ πετυχαίνοντας μια εύκολη νίκη.Η ποιότητα και η εμπειρία θα μετρήσει και λογικά θα επαληθευτεί η πρόταση μας εκτός αν γίνει καμιά "στραβή" από αυτές που συνηθίζουν στο Τουρκικό πρωτάθλημα...


21:45 Ντάνταλκ-Σέντ Πάτρικς Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες @1.99 60 ε (Ιρλανδία,Πρέμιερ Λίγκ) (0-1)


Στην 11η θέση η Ντάνταλκ με 16 βαθμούς,16 γκολ υπέρ και 36 κατά.Έχει 3 νίκες,7 ισοπαλίες και 10 ήττες.Εντός έδρας έχει 7 γκολ υπέρ και 14 κατά.Δέχεται εύκολα γκολ,ενώ έχει να νικήσει από τοτε που συναντήθηκε στο κύπελλο με την Σεντ Πάτρικς με 1-0.
Πετυχαίνει αλλά και δέχεται γκολ σχεδόν όλα τα ματς,χαρακτηριστικό ότι σε 6 αγώνες δεν έχει σκοράρει μόνο μία φορά ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ μόλις μία φορά.Το αγαπημε΄νο της σκόρ τελευταία είναι το 1-1 αφού το έχει φέρει 4 φορές στα τελευταία πέντε παιχνίδια.
Αρκετά πιθανό είναι και το 1-1 σκορ.
Στην 4η θέση η Σεντ Πάτρικς με 36 βαθμούς,με 24 γκολ υπέρ και 14 κατά.
Γνώρισε οδεινηρό αποκλεισμό από το Αννόβερο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λίγκ,0-3 εντός και 2-0 εκτός.Εκτός έδρας έχει 12 γκολ υπέρ και 7 κατά.
Αν η Ντάνταλκ καταφέρει να σκοράρει τα πράγματα θα είναι εύκολα..

22:00 Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ OVER 2,5 @2.02 
55 ε (Αγγλία,Πρέμιερ Λίγκ) (1-0)

Η πρώτη αγωνιστική αποτελεί παγίδα για την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ που καλείται να περάσει από την δύσκολη έδρα της Έβερτον.Πολύ δυνατές και οι 2 ομάδες επιθετικά,αν και είναι πρώτη αγωνιστική θεωρώ ότι το παιχνίδι θα βγει όβερ με ένα πιθανό σκορ 1-2.
Με την επίθεση που διαθέτουν οι 2 ομάδες σίγουρα θα καταφέρουν να σκοράρουν.



Καλά κέρδη σε όλους!    


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου