Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Aρκετές επιλογές

 Καλησπέρα σας,

Αρκετά καλά τα πήγαμε το Σάββατο αν και χάσαμε δύο συνεχόμενα tip of the day κάτι που γίνεται για πρώτη φορά.Για την Κυριακή υπάρχει και πάλι γεμάτο πρόγραμμα και θα έχουμε πολλές επιλογές.

Πάμε να δούμε τις επιλογές μας...

12:30 Σονάν Μπελμάρε-Τόκιο Βέρντι OVER 2,5 @2.00 50 ε 
(Ιαπωνία,J 2 LEAGUE) (1-1)

Oμάδα εγγύηση στο οβερ στην β Ιαπωνίας,είναι ικανή πολλές φορές να κάνει το οβερ χωρίς να δεχτεί γκολ απλά να σκοράρει μόνη της,όχι ότι δεν τρώει εύκολα γκολ αλλά το μεγαλύτερο όπλο της είναι η επίθεση.Αν λάβουμε υπόψην ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην σκοράρει στην έδρα της η Σονάν το οβερ αποτελεί αξιόπιστη επιλογή.

H γηπεδούχος έπρεπε να είχε σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ αφού είχε τρανταχτές ευκαιρίες ενώ η Τόκιο παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων.

17:00 Άουε-Άιντραχτ Φρανκφούρτης OVER 2,5 @1.89 70 ε
(Γερμανία,Κύππελο) (3-0) +133

Το συγκεκριμένο ποντάρισμα αποτελεί ένα "τεστ" για την ετοιμότητα των Γερμανικών ομάδων για το νέο πρωτάθλημα,αφού αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου πρωταθλήματα.Για την Άιντραχτ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά,την είδαμε την περσινή σεζόν να σκοράρει ασταμάτητα όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο,από την άλλη η Άουε μπορεί να μην σκοράρει τόσο πολύ αλλά ένα γκολ έντος έδρας στην άμυνα της Άιντραχτ που μπάζει λίγο μπορεί να το βάλει.

18:00 Λοκομοτίβ Πλόβντιβ-Λίτεκς Λόβετς OVER 2,5 @2.05 55 ε (Βουλγαρία,Πρώτη κατηγορία) (1-1) 

Ομάδα των μεγάλων σκορ η Λίτεκς Λόβετς,ξεκίνησε με το δεξί τη νέα σεζόν νικώντας 1-0 την Τσσκα Σοφιας.Στα φιλικά που έδωσε δεν έδειξε καθόλου έτοιμη,με την άμυνα της να έχει μεγάλο πρόβλημα.Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν υποδέχτηκε στην έδρα της την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ την οποία και συνέτριψε με 6-2!
Η δυναμή της είναι η έδρα της,εκτός έδρας δείχνει αδύναμη και χωρίς σταθερή απόδοση.
Η Λοκομοτίβ διαθέτει αρκετά δυνατή έδρα και το απέδειξε στα προκριματικά του Europa League όπου δεν άφησε την Φιτέσε να φύγει με το διπλό και αν και αποκλείστηκε την δυσκόλεψε αρκετά.Την πρώτη αγωνηστική αναδείχτηκε 1-1 με την Λοκομοτίβ Σοφιας.
Πολλά προβλήματα στην άμυνα της η Λοκομοτίβ αλλά αποτελεσματική στην επιθετική της γραμμή,το ίδιο και η Λίτεκς αν και ιστερεί στην επίθεση. 

19:00 Σαρλερουά-Σταντάρ Λιέγης 
Σταντάρ Λιέγης @1.83 80 ε (Βέλγιο,Eerste Klasse) (2-6) +147

H νεοφότιστη Σαρλερουά δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στην πιο ποιοτική και πιο έμπειρη Στανταρ Λιέγης.Έστω και αν δεν έδειξε το πρόσωπο που περιμέναμε την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Λίρς,δεν έχει περιθώρια άλλων χαμένων βαθμών.
Η Σαρλερουά ηττήθηκε εντός έδρας από την σαφώς καλύτερη Κλάμπ Μπρίζ.
Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα η Σταντάρ και θα πάρει τους πολύτιμους 3 βαθμούς.

20:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες @1.83 55 ε (Ισπανία,Segunda) (1-1) +101

Η Ρεάλ είναι σίγουρα το φαβορί για το πρωτάθλημα αφού κράτησε το περσινό σύνολο ωστόσο η Ρεάλ και πέρσι έδειξε ότι τρώει εύκολα γκολ και η Βαλένθια διαθέτει τετράδα φωτιά μπροστά με Σολδάδο,Ζόνας,Γκουαρδάδο,Φενγκουλί.
Θα πάμε με το αμφίσκορο αφού πολλές φορές πέρσι έιδαμε την Ρεάλ να δέχεται ένα και δύο γκολ εντός έδρας.

21:30 Mάντα-Ελ Νασιονάλ OVER 2,5 @2.00 50 ε 
(Εκουαδόρ,Serie A) (1-1)

Αν και μέσο όρο η Μάντα σκοράρει δύο γκολ ανά ματς το πρόβλημα είναι ότι δεν φέρνει εύκολα όβερ επειδή έχει πολύ καλή άμυνα.Τώρα όμως με την Ελ Νασιονάλ πρώτη στα οβερ στο πρωτάθλημα του Εκουαδόρ να σκοράρει κατά μέσο όρο 3 γκολ ανά ματς,το οβερ δεν θα δυσκολευτεί να βγει.Βέβαια,θα πρέπει να σκοράρει και η Μάντα που πιστεύω ότι θα το κάνει στην δυνατή της έδρα.Φαβορί σίγουρα για το ματς υπάρχει και είναι η Ελ Νασιονάλ η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση.Έχει 9 στα 14 όβερ εκτός έδρας και 18 στα 28 συνολικά.Από την άλλη η Μάντα έχει 4/14 οβερ εντός και συνολικά 10/28.
 
Τι να πούμε για το Μάντα-Ελ Νασιονάλ,οι γηπεδούχοι έχασαν πέναντι στο 72ο λεπτό και στην συνέχεια με παίκτη παραπάνω δεν κυνήγησαν τη νίκη,ενώ από την Ελ Νασιονάλ μέχρι το τέλος χάνονταν ευκαιρίες.

Το tip of the day θα είναι έτοιμο το απόγευμα.


Καλή μας επιτυχία!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου