Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Το προβάδισμα οι Σάν Αντόνιο!

Kαλημέρα σε όλους,


Μετά την πολύ καλή περιόδο που είχαμε δυανίσει,έχουμε χαλαρώσει λίγο και μαζί με την ατυχία έχουν έρθει κακά αποτελέσματα.
Χτές (το είδαμε και αυτό) το μεξικό έβαλε 2 γκόλ στο μισάωρο και η Βραζιλία πίεζε σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει,έτσι το ματς έμεινε στο 0-2 απο το 30'!
Σήμερα το πρόγραμμα είναι αρκετά μικρό και έτσι θα είναι μέχρι να αρχίσει στο Euro,αλλά έχω βρεί μία αρκετά δυνατή επιλογή για σήμερα.
Θα ασχοληθούμε και με τους τελικούς του NBA όπου έχουμε καιρό να παίξουμε,και θα κάνουμε ένα ποντάρισμα στο μεγάλο ματς ανάμεσα σε Οκλαχόμα και Σαν αντόνιο.
Θέλουν και έχουν το προβάδισμα για τη νίκη οι Σπέρς που κάνουν εκπληκτική πορεία φέτος φτάνοντας μέχρι εδώ κάνοντας το απόλυτο στις νίκες με 8-0!
Ιδιαίτερα στην έδρα τους οι Σπέρς είναι αήτητοι και όλες τους οι νίκες ήταν άνετες και με μεγάλες διαφορές.
Απο την άλλη,για δέυτερη συνεχόμενη σεζόν οι Οκλαχόμα βρίσκονται στον τελικό της δύσης.Άφησαν πίσω τους 2 μεγάλες παραδοσιακές δυνάμεις,τους Los Angeles Lakers και τους Dallas Mavericks για να φτάσουν ως εδώ.
Η τριπλέτα Durant,Westbrook και Harden οδηγεί την ομάδα απο νίκη σε νίκη.
Τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν την καλύτερη ομάδα του NBA βάση στατιστικών,και είναι το μεγάλο αουτσάιντερ.H σειρά είναι 2-2 και πιστέυω σήμερα οι Σπέρς να σπάσουν την έδρα τον Οκλαχόμα σήμερα και μετά θα πάρουν την νίκη στην δυνατή έδρα τους,ενώ οι Οκλαχόμα που απο την αρχή το ταβάνι τους ήταν οι 2 νίκες εκμεταλέυοντας την έδρα τους,ήρθε η ώρα οι Σπέρς να τελειώσουν την υπόθεση.




20:00 Λαντσκρόνα-Λιουνγκσκίλε OVER 2,5 (1.85) 200 ε (2-1) +370


04:00 Οκλαχόμα σίτι θάντερ-Σαν αντόνιο Σπέρς :2 (-5.5) (1.95) 50 ε (108-103)






Καλή επιτυχία σε όλους!







1 σχόλια: