Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Δεν "πέφτει" εύκολα εντός έδρας η Λεβάντε {1/2}

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του blog,

Τις δύο τελευταίες μέρες είχαμε ανεπίσημες προτάσεις αναρτώντας τις πάνω από το Chat,κάνοντας 2/3 την Τρίτη και 1/3 χτες ποντάροντας περισσότερο σε σημεία.

Σήμερα το πρόγραμμα δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον,με παιχνίδια κυρίως Κυπέλλων.

Πάμε να πούμε λίγα πράγματα για τα δύο σημεία που θα επιλέξουμε σήμερα...


21:00 Λεβάντε-Σαραγόσα 1 τελικό @2.00 (0-1)
Μια πολύ καλή σεζόν διανύει η Λεβάντε,η οποία βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος.Συνολικά σε 15 παιχνίδια στην Primera Division έχει 7 νίκες,3 ισοπαλίες και 5 ήττες.Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή έχοντας χάσει μόνο από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.Εντός έχει 5 νίκες,1 ισοπαλία και 2 ήττες.
Από την άλλη,η Σαραγόσα στην 12η θέση του πρωταθλήματος με προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ,έκανε την τρίτη της νίκη εκτός έδρας στην έδρα της Βαγιεκάνο.
Έχει 6 νίκες,8 ήττες και μόλις μια ισοπαλία.

Εμφανώς καλύτερη η Λεβάντε πραγματοποιεί μια αρκετά καλή σεζόν,εντός έδρας δεν λυγίζει,από την άλλη η Σαραγόσα είναι επικίνδυνη εκτός έδρας με τρεις νίκες σε δύσκολες έδρες.Ωστόσο σήμερα η Λεβάντε που διαθέτει καλύτερο υλικό,θα κερδίσει.

22:00 Μίλαν-Ρετζίνα Μίλαν -1.5 @1.65 (3-0)
Η Μίλαν διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν της,κάνοντας μείωση μπάτζετ.
Στο πρωτάθλημα ευχαριστημένη θα είναι φέτος αν τερματίσει στην πρώτη τετράδα,προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με τις δύο εκτός έδρας σε Κατάνια και Τορίνο πετυχαίνοντας πολλά γκολ.

Αν μπορεί να φτάσει κάπου ψηλά φέτος η Μίλαν είναι το κύπελλο και γιαυτό σήμερα θα πρέπει να κάνει σκορ πρόκρισης απέναντι σε έναν εύκολο αντίπαλο.


Καλή επιτυχία σε όλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου