Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Προτάσεις Δευτέρα 17-12-12

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα,

Καθόλου καλά δεν τα πήγαμε χτες στο ποδόσφαιρο όπου παίξαμε μεγάλες αποδόσεις και είχαμε πολλά ανάποδα αποτελέσματα,ωστόσο το βράδυ βγάλαμε μια πολύ καλή δυάδα από το NBA σχετικά εύκολα.

Σήμερα Δευτέρα έχουμε μικρό πρόγραμμα ωστόσο με ενδιαφέρον.


19:30 Πας Γιάννενα-Πάοκ 1χ διπλή ευκαιρία @1.60 (1-3)
Στην καλύτερη του κατάσταση ο ΠΑΣ μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς όπου έχασε μόνο από την ΆΕΚ.Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε από την Κέρκυρα με 0-2 αν και το γήπεδο ήταν..βούρκος.Με νίκη μπαίνει στην πρώτη πεντάδα αφήνοντας τρεις πόντους πίσω Πανιώνιο και Λεβαδιακό.Εντός έδρας έχει τρεις νίκες (με σκορ 1-0),μια ισοπαλία και δύο ήττες.
Από την άλλη,ο ΠΑΟΚ αν και διατηρεί το αήττητο στην  έδρα του, εκτός έδρας έχει μόλις δύο νίκες σε εφτά παιχνίδια,μάλιστα στα τελευταία δύο ούτε καν έχει σκοράρει.

20:00 Καισερίσπορ-Κασιμπάσα 1 τελικό @2.10 (1-0)
Αγνοεί την νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η γηπεδούχος από την εμφατική νίκη στην έδρα της Ελαζίγκσπορ με 0-4.Με νίκη θα ξεφύγει έστω και λίγο,από την ζώνη του υποβιβασμού.Έρχεται από δύο καλά αποτελέσματα 1-1 με Φενέρ εντός και 1-1 με Τραμπζόνσπορ εκτός.Η Κασιμπάσα πάει αρκετά καλά αφού βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος και δεν είναι μακριά από την πεντάδα.Μετράει έξι συνεχόμενα ματς αήττητη,ωστόσο από τα έξι έχει νικήσει μόνο στα δύο και αυτά εκτός έδρας.

21:15 Άιντραχτ Μπραουσβάιγκ-Ούνιον Βερολίνου Over 2.5 @1.85 (4-3)
9 στα 18 οβερ συνολικά φέτος η Μπραουνσβάιγκ ενώ εντός έδρας είναι αήττητη σε 9 παιχνίδια και μετράει 5 οβερ.
10 στα 18 συνολικά οβερ η Ούνιον Βερολίνου φέτος και εντός έδρας έχει 5 στα 8 παιχνίδια over 2,5.Η γηπεδούχος έχει δεχτεί γκολ στα 11 από τα 18 ματς που έχει δώσει φέτος ενώ η φιλοξενούμενη έχει δεχτεί γκολ στα 9 από τα 18.



Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου