Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Mε δύο αμφίσκορα και τρία όβερ

 Kαλημέρα σε όλους!

Εξαιρετικά τα πήγαμε στις χτεσινές μας προτάσεις,κάνοντας το 3 στα 3 αρκετά εύκολα.
Ωστόσο χάσαμε άδικα το tip of the day,αφού δυστηχώς ακύρωσαν γκολ της Χαμενλίνα στο 22ο λεπτόκαι στην συνέχεια αν και ήταν ανώτερη στο α' ημίχρονο δεν κατάφερε να σκοράρει.
Σήμερα το πρόγραμμα είναι αρκετά καλό και θα πάμε με δύο αμφίσκορα και τρία όβερ.
Το tip of the day από σήμερα θα μπορείτε να το βλέπετε στο νεό blog.Όποιος θέλει να του στείλουμε το blog να μου στείλει e-mail στο:leutips@yahoo.gr.

Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:


19:00 Xέρτα-Ρέγκενσμπουργκ OVER 2,5 @1.76 60 ε (Γερμανία,Bundesliga 2) (2-1) +106

Από τρία συνεχόμενα όβερ προέρχεται η Χέρτα και 4 στα τελευταία 5 παιχνίδια.
Στα φιλικά που έδωσε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τα οποία ήταν πολύ δυνατά,νίκησε 3-2 την Νόργουιτς και έχασε 0-2 από την Γιουβέντους.
Έπεσε κατηγορία την περσινή σεζόν,στα τελευταία τις 10 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα είχε 8 όβερ!!
Είναι φαβορί για άνοδο και πάλι στην Μπουντεσλίγκα και λογικά θα έχει εύκολη μέρα απέναντι στην Ρέγκενσμπουργκ,η οποία μπορεί να είναι "βατή" αντίπαλος αλλά σκοράρει αρκετά. Έρχεται από την ήττα στο κύπελλο 0-4 από την Μπάγερν Μονάχου και την νίκη-έκπληξη 2-0 επί της Ντούισμπουργκ.5 στα τελευταία 10 της παιχνίδια ήρθαν όβερ.

20:00 Έρεμπο-Γκέφλε Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες @2.02 60 ε (Σουηδία,Allsvenskan) (1-2) +121

Ομάδα του γκολ-γκολ στην Σουηδία η Έρεμπο 11 στα 19 γκολ-γκολ στο πρωτάθλημα.
Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί ήττες 0-1 από την Μιάλμπι και 3-0 από την Αικ Στοκχόλμης.Δεν είναι και η καλύτερη χρονιά για την Έρεμπο αφού βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας.Είναι πολύ ευάλωτη στην άμυνα αλλά στην επίθεση δεν έχει πρόβλημα.Η Γκέφλε πολύ δύσκολα φέρνει γκολ-γκολ, αφού φέτος έχει μόλις 6 γκολ-γκολ.
Η ευάλωτη άμυνα της Έρεμπο θα βοηθήσει στο να σκοράρει η Γκέφλε και έτσι θα βγει το γκολ-γκολ με την Έρεμπο αν κοιτάξουμε λίγο τα στατιστικα σκοράρει πολύ εντός έδρας.


20:00 ΜΤΚ Βουδαπέστης-Ουίπεστ OVER 2,5 @1.76 65 ε (Ουγγαρία,NB 1 ) (2-1) +115

Έχει μόλις ένα όβερ στο πρωτάθλημα σε 4 παιχνίδια αλλά έκανε πρόσφατα στο κύπελλο όπου προβλημάτισε αρκετά,με κατώτερη αντίπαλο αναδείχτηκε 2-2.
Αμα κοιτάξουμε τα τελευταία της παιχνίδια την περσινή σεζόν θα καταλάβουμε ότι είναι ομάδα του όβερ.Στις τελευταίες 15 αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα είχε 9 όβερ.
Η Ουίπεστ από την άλλη,έχει 3 όβερ σε 4 αγωνιστικές φέτος,μαζέυοντας όμως μόνο 4 βαθμούς.Ποντάρουμε στο ότι θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες όποτε το όβερ θα έρθει.

21:45 Σεντ Πάτρικς-Σλίγκο Ρόβερς Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες @2.04 55 ε (Ιρλανδία,Πρέμιερ Κατηγορία) (0-0)

Η γηπεδούχος έρχεται από την νίκη εκτός έδρας με 0-1 επί της Ντάνταλκ και η Σλίγκο Ρόβερς από το 3-0 με την Γιού σι ντί.
Έχει να φέρει γκολ-γκολ από την πρώτη φάση των προκριματικών του Γιουρόπα Λίγκ,πάντως με την Σλίγκο όταν συναντήθηκαν αναδείχτηκαν 1-1.
Η Σλίγκο πάντως συνιθίζει τα γκολ-γκολ έχοντας 11 στα τελευταία 15 παιχνίδια.
Σε φόρμα και οι 2 ομάδες,θεωρώ απίθανο να μην σκοράρουν...

02:30 Φιλαδέλφια Γιουν.-Σόλτ Λέικ OVER 2,5 @2.10 70 ε (Αμερική,ΜLS) (0-0) 

Λίγο να κοιτάξουμε τα στατιστικά των δύο ομάδων θα καταλάβουμε ότι είναι ομάδες του όβερ,ειδικά η Σολτ λέικ η οποία έρχεται από το 2-1 με το Ντάλας ενώ η Φιλαδέλφια από το 1-1 με την Ουάσιγκτον.


Καλή επιτυχία!

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου