Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Με έναν άσσο

Aρκετά καλά τα πάμε στα σημεία τελευταία όπως ο άσσος της Λος Άντζελες Γκάλαξι ή το σύστημα που δώσαμε το Σάββατο το οποίο λίγο έλειψε να κάνει το 4 στα 4.Υπάρχει ένας άσσος σε πολύ καλή απόδοση που μου έχει "κεντρίσει" το ενδιαφέρον από χτες.
Πάμε να τον δούμε:

 21:45 Τσεζένα-Σασσουόλο 

Με αυτό το ματς ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική της Serie B με την Τσεζένα η οποία έπεσε την περασμένη σεζόν από την Serie A να είναι ίσως από τα φαβορί για να ανέβει πάλι.Στα δύο φιλικά που έδωσε είχε ισάριθμες νίκες,όμως προβλημάτισε αρκετά στην αμυντική της λειτουργία αφου και στα δύο δέχτηκε γκολ.Οι 2 ομάδες την τελευταία τριετία έχουν συναντηθεί δύο φορές,έχοντας ισάριθμες ισοπαλίες (2010 0-0,2009 1-1).
Πολλά προβλήματα για την Σασσουόλο τα οποία φάνηκαν στα φιλικά που έδωσε νίκωντας την "βατή" αντίπαλο αβελίνο ενώ στο άλλο φιλικό ηττήθηκε από την Κατάνια με 1-0.
H Τσεζένα κέρδισε και τα δύο παιχνίδια του κυπέλλου και βρέθηκε στον τέταρτο γύρο,2-1 την Προ Βερτσέλι και 3-2 την Κροτόνε.Έχει αλλάξει πολύ από πέρσι η Τσεζένα μετά τον υποβιβασμό αφού όπως λογικό είναι,έφυγαν τα βαριά συμβόλαια.
Από την άλλη,η Σασσουόλο έφτασε κοντά πέρσι στην απευθειάς άνοδο αλλά τερμάτισε τρίτη και στα play off αποκλείστηκε από την Σαμπντόρια.Πρόβλημα στην επίθεση γιατην Σασσουόλο μετά την απουσία στην επίθεση από πέρσι του Σανσόνε ο οποίος έβαλε 20 γκολ στην Serie B.

Υπερτερεί σε εμπειρία και ποιότητα η Τσεζένα ενώ δύσκολα θα δεχτεί γκολ από την καταπονεμένη επιθετικά Σασσουόλο.

ΠΡΟΤΑΣΗ:Τσεζένα
ΑΠΟΔΟΣΗ:2.60 (Betfair)
ΣΚΟΡ:

Καλά κέρδη σε όλους! 
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου