Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Δύο αμφίσκορα και ένα όβερ

 Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Ένα από τα χειρότερα Σ-Κ ήταν αυτό που πέρασε με την κατάρα των δύο γκολ να μας κυνηγάει.Νέα εβδομάδα ξεκινάει σήμερα,σε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα σχετικά για Δευτέρα.
Υποψιαζσμένοι οι book στην Σουηδία,οι αποδόσεις κυμαίνονται σε όλα τα ματς γύρω στο 1.60.
Γιαυτό θα πάμε με 3 επιλογές αλλά και κάποια παιχνίδια που αναμένεται να μπούν πολλά γκολ και οι αποδόσεις είναι αρκετά μικρές.

Πάμε να τα δούμε:


17:00 Μάκσφιλντ-Μπάροου OVER 2,5 @1.75 65 ε (Αγγλία,conference) (2-0)

Αρκετά γκολ προσφέρουν κάθε αγωνιστική όλες οι κατηγορίες της Αγγλίας ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στα όβερ.
Στην 4η θέση η γηπεδούχος με 9 βαθμούς,έχει 3 συνεχόμενες νίκες ενώ σε 4 ματς πρωταθλήματος έχει 2 όβερ και τα άλλα δύο ματς έμειναν στο 2-0.
Έπεσε την προηγούμενη σεζόν από την 3η κατηγορία Αγγλίας και ειναι από τα φαβορί για το πρωτάθλημα φέτος.Τελευταία 10 ματς πέρσι είχε φέρει 6 όβερ.
Ξαφνιάζει με την πολύ κακή αρχή που έχει κάνει στο πρωτάθλημα η Μπάροου αφού βρίσκεται στην 21η θέση με μόλις 2 βαθμούς...
Αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα,έχει δύο συνεχόμενα όβερ και μάλιστα με over 3,5.
Πριν από αυτά τα δύο ματς όμως έιχε δύο άχαρες ισοπαλίες με 0-0 ενώ στο πολύ δυνατό φιλικό που έδωσε με την Μπόλτον αναδείχτηκε 1-1.
Ξεκάθαρο το φαβορί στο παιχνίδι αλλά και η Μπάροου δεν είναι εύκολος αντίπαλος και θα κυνηγήσει το γκολ που θα βοηθήσει να βγει το όβερ.


19:00 Γιαμπλονέτς-Σπάρτα Πράγας Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες @1.80 65 ε (Τσεχία,Gambrinus Liga) (1-1) +117


Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα μικρό ντέρμπι ανάμεσα στον 4ο και στο 2ο του πρωταθλήματος.Ισόβαθμοι και οι δύο ομάδες με 10 βαθμούς σε 4 παιχνίδια.Προέρχονται  και οι δύο από γκολ-γκολ και μάλιστα με μεγάλα σκορ.
Αήττητη η Γιαμπλονέτς με 3 νίκες και μία ισοπαλία,ενώ τα δύο από τα τέσσερα ήρθαν γκολ-γκολ.Τελευταία δέκα ματς την περσινή σεζόν έφερε πέντε γκολ-γκολ.
Από το 2-2 με την Φέγενορντ έρχεται η Σπάρτα Πράγας ενώ στο πρωτάθλημα έχει 3 συνεχόμενες νίκες.Ένα ενδεικτικό στατιστικό είναι ότι σε 8 ματς που έχει δώσει φέτος τα 7 ήρθαν γκολ-γκολ!
Ίσως υπερέχει λίγο η Σπάρτα Πράγας σε ποιότητα αλλά δείχνει ότι όταν νικάει βάζει 2-3 γκολ και δέχεται τουλάχιστον ένα.


21:00 Βαγιαδολίδ-Λεβάντε Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες @1.90 60 ε (Ισπανία,Primera Division) (2-0)

Με πολλά γκολ και εκπλήξεις ξεκίνησε η Primera Division όπως είδαμε χτες την Ρεάλ να χάνει ή την Ντεπορτίβο Λακορούνια να φέυγει με 3-3 από την Βαλένθια.
Η νεοφότιστη Βαγιαδολίδ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της κάνοντας μεγάλο διπλό στην έδρα της Σαραγόσα και σήμερα είναι το φαβορί για να κάνει το 2 στα 2 απέναντι στην Λεβάντε.Από την περσινή σεζόν είδαμε την Βαγιαδολίδ να βάζει αλλά και να δέχεται πολλά γκολ.Από την άλλη,η Λεβάντε αναδείχτηκε 1-1 εντός έδρας με την Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ και την Πέμπτη αγωνίστηκε στην έδρα της Μαδεργούελ νικώντας με 0-2 και βρίσκεται με το ένα πόδι στους ομίλους του Europa League.

Έμφαση στην επίθεση δίνουν πιο πολύ και οι δύο ομάδες και πιστεύω θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε ένα μικρό "ντέρμπι" -αν και φαβορί είναι η Βαγιαδολίδ-όλα είναι πιθανά.

Δευτερέυουσες επιλογές περισσότερο για live betting:

20:00 Λαντσκρόνα-Ντέγκεφορς OVER 2,5 @1.57 50 ε (Σουηδία,Superettan) (0-0)
20:00 Φιν-Βέιλε OVER 2,5 @1.65 45 ε (Δανία,Viasat Division) (2-2) +75

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου