Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Πρωινό με Ασία {2/3}

Καλημέρα σας,

Τέτοιο κουπόνι όπως του Σαββάτου έχουμε να δούμε καιρό και έτσι,θα έχουμε αρκετές επιλογές,ξεκινώντας από την αγαπημένη μας Ασία.
Θα πούμε λίγα λόγια για το κάθε παιχνίδι,ώστε να μπορέσω να σας δώσω κάποια πληροφορία που θα σας βοηθήσει στην τελική σας επιλογή.

13:00 Ουράβα-Κασίμα OVER 2,5 @2.16 45 ε
(Ιαπωνία,J League) (2-1) +98

Στην 4η θέση η γηπεδούχος,σε απόσταση βολής από Κασίβα και Σεντάι.Η φιλοξενούμενη στην 12 θέση αλλά χωρίς να απέχει πολύ από τις άλλες θέσεις ζητάει τουλάχιστον την ισοπαλία από το αυριανό ματς.H Ουράβα εντός έδρας μετρά 3 όβερ σε 10 παιχνίδια ενώ τα 5 από αυτά ήρθαν γκολ γκολ με 15 γκολ υπέρ και 9 κατά,από την άλλη η Κασίμα μετρά 4 όβερ σε 10 ματς εκτός έδρας ενώ τα 4 από τα 10 είναι γκολ-γκολ.Ομάδες που σκοράρουν αλλά δέχονται κιόλας γκολ,μπορεί στατιστικά να δείχνει δύσκολο το όβερ αλλά όποιος έχει παρακολουθήσει τις 2 ομάδες έχει καταλάβει ότι ή θα φέρουν όβερ ή οριακό under.
Δεδομένο ότι θα σκοράρουν και οι ομάδες παίζοντας επιθετικό παιχνίδι θα βοηθήσουν να βγεί το όβερ σε αρκετά δελεαστική απόδοση.


13:00 Γκάνγκγουον-Μπούσαν I Πάρκ Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες @1.83 60 ε (Νότια Κορέα,Κ League) (1-1) +110

Η Μπούσαν προέρχεται από δύο σερί άχαρα παιχνίδια 0-0,έχοντας να κάνει όβερ σχεδόν ένα μήνα,εκεί που έιχε κόψει το σερί 5 συνεχόμενων όβερ με μεγάλα σκορ.
Έπεσε στην 5η θέση η Μπούσαν ενώ στην 14η θέση η Γκάνγκγουον.
 Η Γκάνγκγουον διαθέτει δυνατή άμυνα ωστόσο θέλω να πιστεύω ότι η επίθεση της Μπούσαν που έχει πρόβλημα τελευταία,ήρθε η ώρα να ξεμπουκώσει.


14:45 Σανγκάη Σενμπούα-Ντάλιαν Σάιντ Over 1,5 γκολ για Σανγκάη Σενμπούα @1.72 55 ε (Κίνα,Σούπερ Λίγκ) (0-0)

 Η Σανγκάη Σενμπούα παρότι έχει δώσει ένα σωρό λευτά για αν ενισχυθεί δεν έχουν καταφέρει ακόμα τα αστέρια της να μπούν στο κλίμα της ομάδας,και δείχνει ασταθής χωρίς όμως να έχει πρόβλημα στο θέμα του σκοραρίσματος,έχοντας όπλα στην επίθεση της τον Ανελκά και τον Ντρογκμπά σίγουρα θα καταφέρει να σκοράρει.


Καλή επιτυχία σε όλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου