Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Με 3 βασικές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους!

Αρκετά καλά τα πήγαμε χτες,κάνοντας το 3 στα 3 με σχετική ευκολία.
Τελευταία μέρα του μήνα σήμερα Παρασκευή με ένα αρκετά καλό πρόγραμμα πριν έρθει το Σ-Κ.
Θα έχουμε 3 βασικές επιλογές και το tip of the day ενώ και κάποιες επιλογές που έχουν μικρές αποδόσεις ή αποτελούν δευτερεύουσες επιλογές.

Πάμε να τα δούμε...


19:00 Kολωνία-Κότμπους OVER 2,5 @2.04 50 ε (Γερμανία,Bundesliga 2) (0-1)

Ένα από τα αγαπημένα μου πρωτάθλημα η δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας,ωστόσο στις τελευταίες αγωνιστικές της περσινής σεζόν είδαμε αρκετά ύποπτα αποτελέσματα και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη πλέον.
Επέλεξα ένα δύσκολο όβερ για σήμερα,αφού στα πρώτα 3 επίσημα παιχνίδια της Κολωνίας αλλά ακόμη και στα φιλικά παρατηρήσαμε ότι υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα.
Αν και κάθε χρόνο η Κολωνία διαθέτει επιθετική φιλοσοφία,φέτος μετά την φυγή του Ποντόλφσκι έχει πέσει αρκετά.Σε 3 ματς στο πρωτάθλημα έχει μόλις 1 βαθμό,ενώ έχει σκοράρει μόλις μία φορά.Ίσως ήρθε η ώρα να "ξεμπουκώσει" λίγο η επίθεση της σήμερα.
Εντελώς διαφορετικά τα πράγματα για την Κότμπους με 2 νίκες και 1 ισοπαλία έχει αρχίσει θετικά το πρωτάθλημα,ενώ τα 2 από τα 3 ματς ήρθαν όβερ.

Ώρα να πάρει μπρος η Κολωνία και μέσα στην έδρα της πιστεύω ότι θα σκοράρει,το όβερ είναι σε εξαιρετική απόδοση και αξίζει το μικρό ρίσκο.

21:30 Γκρόντινγκ-Κάπφενμπεργκ OVER 2,5 @1.72 60 ε (Αυστρία,Erste Liga) (0-1)

Κάθε Παρασκεύη πλέον το έχουμε κάνει συνήθεια,δεν μπορούμε χωρίς Αυστρία,σε ένα πρωτάθλημα το οποίο προσφέρει πολλά γκολ κάθε αγωνιστική.

Στην δεύτερη θέση η γηπεούχος,έχοντας 14 βαθμούς σε 7 παιχνίδια.
Έρχεται από το μεγάλο διπλό 0-3 μέσα στην έδρα της Σεν Πόλτεν και έτσι ανέβηκε στην 2η θέση.Έχει 4 νίκες,2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα σε 7 ματς ενώ τα 4 από αυτά ήρθαν όβερ.
Αγνοεί την νίκη η  Κάπφενμπεργκ ακόμα στο πρωτάθλημα,με 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Η Κάπφενμπεργκ αποδυναμώθηκε αρκετά μετά τον υποβιβασμό της από την πρώτη κατηγορία.
Σκοράρει σε όλα τα ματς αλλά δέχεται και γκολ εύκολα,και αυτό μπορούμε να το διαπιστώσουμε κοιτάζοντας τα αποτελέσματα της,έχει 5 όβερ σε 7 ματς.Ενώ 2 φορές έχει φέρει 3-3 και 1 φορά 2-2.

Σε φόρμα η Γκρόντινγκ ενώ και η Κάπφενμπεργκ διαθέτει αποτελεσματικότητα στην επίθεση και μία ευάλωτη άμυνα.

 21:45 Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες @1.74 65 ε (Uefa Σούπερ Κάπ) (1-4) +113


Πρόκειται για ένα μεγάλο ματς με αντιμέτωπες δύο  μεγάλες ομάδες οι οποίες παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο.Κρίνεται ένας τίτλος μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικός όσο οι άλλοι τίτλοι αλλά δεν παύει να είναι τίτλος.Η Τσέλσι προσπαθεί ακόμα να προσαρμοστεί στην επίθεση της χωρίς τον Ντρογκμπά,έχοντας σε καλή κατάσταση τον Τόρρες ο οποίος θέλει να δείξει φέτος ότι η μπάλα δεν ξεχνιέται.Η Ατλέτικο διαθέτει ένα εξαιρετικό επιθετικό,τον Φαλκάο ο οποίος όπως έδειξε με τα 3 γκολ που έβαλε στην Μπιλμπάο βρίσκεται σε δαιμωνιώδη φόρμα και θα πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά.
Η άμυνα της Τσέλσι θα έχει πολλή δουλεία ώστε να τον περιωρίσει.
Η Ατλέτικο διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και μπορεί να πάρει το τρόπαιο σήμερα.

Αρκετά καλό και το over 2,5 αλλά φοβάμαι μήπως κολλήσει στο 1-1 οπότε θεωρώ πιο αξιόπιστο το γκολ/γκολ.


Δευτερέυουσες επιλογές:

20:00 Χόνβεντ-ΜΤΚ Βουδαπέστης Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες @1.66 55 ε (Ουγγαρία,NB 1 ) (1-2) +92
21:00 Aκουρέρι-Τρότουρ Ρέικιαβικ OVER 2,5 @1.70 45 ε (Ισλανδία,1 Deild) 


Kαλό μεσημέρι σε όλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου