Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

2 χαλαρά όβερ από Γιουρόπα και ένα γκολ-γκολ {3/3}

 Καλημέρα σε όλους...

Εξαιρετικά τα πήγαμε χτες στις προτάσεις μας κάνοντας το 3 στα 4,ωστόσο πέρασε το tip of the day ενώ πήγαμε πολλά ταμεία στο live.Το "μπαμ" πάντως έγινε με τον άσσο της Κουινς Πάρκ απέναντι στην Νταντί όπου έφτανε μέχρι και 6 απόδοση!

Σήμερα το πρόγραμμα δεν με εμπνέει για πολλά,και έτσι θα πάμε με 2 χαλαρά οβεράκια από το Γιουρόπα ενώ και ένα γκολ-γκολ από το Κόπα Σουνταμερικάνα,ενώ θα ανανεωθεί και η στήλη με τα σημεία.Για όσους ρωτάνε,δεν θα υπάρχει tip of the day σήμερα.

Πάμε να τα δούμε:


  20:00 Χέρενφεν-Μόλντε OVER 2,5 @1.74 60 ε (1-2) +105

Αν και μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο παιχνίδι η Χέρενφεν,δέχτηκε γκολ στην πρώτη φάση της Μόλντε ενώ στην συνέχεια η Μόλντε είχε τον έλενγχο του παιχνιδιού και με ένα λάθος στην άμυνα της Χέρενφεν έκανε το 2-0.
 Ήξερε από την αρχή η Χέρενφεν ότι δύσκολα θα περάσει από την καλύτερη Μόλντε και ότι δεν έχει καμία σχέση με την Ράπιντ Βουκουρεστίου που απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο ενώ έχει αποδυναμωθεί αρκετά από πέρσι,αφού έχουν φύγει 4 βασικά στελέχη της.
Η Μόλντε προέρχεται από το Τσάμπιονς Λίγκ όπου αποκλείστηκε από την Βασιλεία,χάνοντας πέναλντι στο τέλος του ματς. Την Κυριακή κέρδισε 2-0 την Βαλερένγκα,πραγματοποιόντας εξαιρετική εμφάνηση.

Πίεση από νωρίς ζήτησε ο προπονητής της Χέρενφεν,θέλωντας να ψάξει το γκολ νωρίς ώστε να ανατρέψει το σκορ του πρώτου ματς.Ανώτερη η Μόλντε,θα προσπαθήσει να σκοράρει ώστε να κάνει ακόμα πιο εύκολο το θέμα πρόκριση.Στο πρώτο ματς η Χέρενφεν "άγγιξε" αρκετές φορές το γκολ και αυτό περιμένουμε να κάνει σήμερα.


 21:00 Μέταλιστ Χάρκιβ-Ντιναμό Βουκουρεστίου OVER 2,5 @1.83 55 ε (2-1) +101

Η Μέταλιστ προηγήθηκε με το καλημέρα στο πρώτο ματς ενώ είχε τον έλεγχο,κάνοντας το 2-0 στο 57'.Δεν άφησε περιθώρια στην Διναμό να αντιδράσει σε καμιά περίπτωση.
Την Κυριακή κέρδισε με 3-1 στο πρωτάθλημα την Κρίβμπας.
Έχει διαδοχικές πολύ καλές ευρωπαϊκές πορείες από το 2008 ενώ πέρσι πήγε ως τους 8.
Αντιμετωπίζει δύο σημαντικά προβλήματα,αφού θα λείπει ο μπακ Φινίνιο ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο ματς και ο τραυματίας Βιγιάγκρα.
Εμφανές είναι ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας και η Μέταλιστ θα έχει εύκολη δουλεία σήμερα σκοράροντας τουλάχιστον δύο φορές.
Άνω κάτω το κλίμα στην Διναμό μετά την ήττα αφού είχαν επενδύσει πολλά φέτος σε μεταγραφές.
Στο πρωτάθλημα έρχονται από νίκη έστω και στο τέλος 2-1 με την Πετρολούλ.


Και ένα αρκετά δυνατό γκολ-γκολ:

03:45 Ράσινγκ Κλούμπ-Κολόν Σάντα Φε Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες @1.96 60 ε (Κόπα Σουνταμερικάνα) (1-2) +117


Kαλά κέρδη σε όλους!

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου