Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

2 χαλαρές επιλογές

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,


Μέτρια προς κακή η χτεσινή ημέρα,αφού χάσαμε το tip of the day και πάλι στο γκολ,αφού έφινε το απίστευτο η Ρίντ που έπαιζε μονότερμα δεν κατάφερε να σκοράρει.
Μια κακή μέρα δικαιολογείται αλλά και πάλι το βράδυ ρεφάραμε στο live με τον άσσο της Πορτουγκέζα,το γκολ-γκολ της Παλμέιρας αλλά και το γκολ-γκολ της Νιού Ίνγκλαντ.
Σήμερα το πρόγραμμα δεν είναι για πολλά,ωστόσο έχω εντοπίσει 2 επιλογές.


Για σήμερα Δεύτερα έχουμε:


18:30 Tζίπο-Κότκα Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες @1.74 60 ε (Φιλανδία,Ykkonen) (1-0)
Σε κακή κατάσταση η Κότκα,αγνοεί την νίκη εδώ και ένα μήνα,έχοντας πέσει πλεόν στις θέσεις του υποβιβασμού,έχει επίσης να σκοράρει σχεδόν έναν μήνα και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το κάνει σήμερα.
Πρίν λίγο καιρό είχε αντιμετωπίσει ξανά εντός έδρας την Τζίπο και ηττήθηκε 1-2.
Τελευταία της νίκη την έκανε στην έδρα της Ούλου με 0-3.Γενικά και οι 2 ομάδες είναι του γκολ-γκολ απλά η Κότκα έχει πέσει αρκετά τελευταία και είναι η ευκαιρία της για κάτι καλό σήμερα.Τελευταίοι 6 αγώνες έχει μόνο μία νίκη,3 ήττες και 2 ισοπαλίες.
Aπο την άλλη,η Τζίπο βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος και έρχεται από το 1-1 με την πρωτοπόρο Ροβανιέμι,ομάδα με πολλά γκολ-γκολ αλλά έχει και 50% όβερ στο πρωτάθλημα.Πιστεύω ότι στο σημερινό παιχνίδι θα σκοράρει σίγουρα η Τζίπο και από κει και πέρα περιμένουμε γκολ από την Κότκα ως αντίδραση για τα τελευταία κακά αποτελέσματα.Καλό και το over 2,5 @2.00.

20:45  Λουγκάνο-Μπιέλ Μπιέν OVER 2,5 @1.64 75 ε (Ελβετία,Τσάλεντζ Λίγκ) (4-0) +123

Καλή επιτυχία! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου