Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Μακροχρόνια στοιχήματα για το Euro!


Α' ΟΜΙΛΟΣ:ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ-ΡΩΣΣΙΑ


Ξεκινώντας απο τον όμιλο της εθνικής μας,κοιτάζοντας τις αποδόσεις φαβορί για την πρώτη θέση δίνεται η ελλάδα,αλλά βλέποντας τις εμφανήσεις της τελευταία δεν "πείθει" και πολύ.
Θεωρώ οτι είναι ενας αμφίροπος όμιλος,που μια ομάδα μπορεί να βγεί πρώτη αλλά και τελευταία.
Περισσότερες πιθανότητες για την πρωτιά κατά τη γνώμη μου,έχει η Ρωσία και οι άλλες ομάδες θα μονομαχήσουν για την δέυτερη θέση.Η επιλογή μου για την τελευταία θέση του ομίλου θα είναι η Τσεχία,η οποία απο τη μία διαθέτει κάποιους παίκτες κλειδιά αλλά απο την άλλη δεν διαθέτει ένα καλό σύνολο.Διαθέτει κάποια αστέρια όπως τον Milan Baros και τον Tomas Rosicky αλλά δεν θυμίζει σε τίποτα την τότε ομάδα όταν έπαιζε ο Pavel Nedved.
Από την άλλη,η διοργανώτρια του τουρνουά Πολωνία στηρίζεται στην επίθεση στον Robert Lewandowski που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στην Γερμανία κατακτώντας και το πρωτάθλημα,υστερεί σε ποιότητα παιχτών απο την Τσεχία αλλά πιστέυω οτι διαθέτει πιο δεμένη ομάδα.Αυτές οι 2 ομάδες είναι τα φαβορί για την 4η θέση και ανάμεσα σε Πολωνία (4.50) και Τσεχία (3.25),διαλέγω την Τσεχία.


Εκτίμηση:ΤΣΕΧΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ 
ODD:3.25 (bet365)


Β' ΟΜΙΛΟΣ:ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ


Πάμε στον δεύτερο όμιλο τώρα,εκεί πιστεύω έχουμε ξεκάθαρο φαβορί για την πρώτη θέση την Γερμανία,διαθέτει πολύ δυνατό σύνολο με αρκετά αστέρια,όπως τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ,Μάριο Γκόμεθ και Μίροσλαβ Κλόζε.
Τώρα στις άλλες 3 ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση φαβορί θεωρώ την Ολλανδία και αυτή διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο με ποιοτικούς παίκτες,πολλοί λένε οτι η Πορτογαλλία έχει το προβάδισμα,αν και πιστεύω οτι αυτή η ομάδα έχει προοπτικές δεν έχει δέσει ακόμα,η Δανία που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις τερματίζοντας στην πρώτη θέση του προκριματικού ομίλου και πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη σε αυτόν τον όμιλο και να κυνηγήσει ακόμα και την πρόκριση!
Πιο πιθανό ζευγάρι πρόκρισης από αυτόν τον όμιλο μου φαίνεται το ζευγάρι Γερμανία-Ολλανδία (2.00) και θα το επιλέξω.


Εκτίμηση:ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ 
ODD:2.00 (bet365)


Γ' ΟΜΙΛΟΣ:ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ


Ξεκάθαρο φαβορί η πρωταθλήτρια ευρώπης το 2008,οπότε δεν χρειάζεται να μιλήσουμε καθόλου για την 1η θέση,2η εκτός απροόπτου θα δούμε να τερματίζει η Ιταλία και Κροατία-Ιρλανδία θα μονομαχήσουν για τις άλλες θέσεις,κατά τη γνώμη μου το προβάδισμα το έχει η Κροατία έχοντας πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ,πρόβλημα τελευταίας στιγμής στην επιθετική γραμμή με τον τραυματισμό του Ίβιτσα Όλιτς ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Νορβηγία.
Έχει παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του αλλά η εμπειρία και η αίσθηση σκοραρίσματος του Όλιτς είναι πάντα σημαντικές.
Η Ιρλανδία έχει πολλές αδυναμίες,εκεί που είναι πιο σταθερή είναι στην θέση του τερματοφύλακα με τον πρώην βασικό τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι Σέι Γκίβεν κάτω από τα δοκάρια.Ποιοτικότερη ομάδα σίγουρα η από την Ιρλανδία αυτή της Κροατίας.


Εκτίμηση:ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ
ODD:1.72 (bet365)


Δ' ΟΜΙΛΟΣ:ΑΓΓΛΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ


Πάμε ίσως στον πιο αμφίροπο όμιλο της διοργάνωσης με όλες τις ομάδες να μπορούν να κυνηγήσουν την πρόκριση αν και έχουμε κάποια φαβορί λόγω της ποιότητας των ρόστερ.
Πιο ποιοτικά τα ρόστερ των Άγγλων και των Γάλλων αλλά δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την Σουηδία η οποία και αυτή διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο.
Η Ουκρανία στηρίζεται σε κάποια αστέρια όπως ο Αντρέι Βορόνιν ή την εμπειρία του Αντρέι Σεβτσένκο αλλά και στην ομαδικότητα της.
Η Σουηδία ποντάρει πολλά στο μεγάλο αστέρι της Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Αγγλία και Γαλλία παραμένουν φαβορί αλλά πιστεύουμε ότι η Σουηδία μπορεί την έκπληξη και να αφήσει μια από τις 2 εκτός διοργάνωσης.Κατά τη γνώμη μου,πιο πιθανό είναι να αποκλειστεί η Γαλλία.


Εκτίμηση:ΣΟΥΗΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ 
ODD:2.75 (bet365)


Ελπίζω να πάμε  καλά στις εκτιμήσεις μας και να απολαύσουμε το Euro!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου