Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μεγάλο ματς στο Γερμανία-Ιταλία!

Καλημέρα φίλοι μου,


Ότι μπορούσαν έκαναν χτες ώστε να μας στερήσουν το απόλυτο,με την Τόσου να παίρνει δύο κόκκινες κάρτες στο ημίχρονο και έτσι να μην μπορεί να αντιδράσει.
Συνεχίζουμε τις επιτυχίες όμως,με 9/11 τελευταίες 4 μέρες.
Αναμένεται να γίνει μεγάλο ματς σήμερα στο Γερμανία-Ιταλία,από τη μια η Γερμανία με τον γρήγορο ρυθμό της και τους αυτοματισμούς και από την άλλη η Ιταλία με τον αργό ρυθμό και την αμυντική ομοιογένεια.


Γερμανία-Ιταλία NO GOAL lost


O Λεβ θα προσπαθήσει να επιβάλει γρήγορο ρυθμό ώστε να χτυπήσει την κουρασμένη ιταλία,ενώ ο Πραντέλι θα προτιμήσει αργό ρυθμό και παθητικό ρόλο ώστε να φέρει την αναμέτρηση στα μέτρα της ομάδας του.
Παρά την επιθυμία  του Κλόζε να αγωνιστεί βασικός ο Λεβ θα προτιμήσει τον Γκόμεζ για την κορυφή της επίθεσης.Μικροενοχλήσεις ο Σβαϊνστάιγκερ πολύ δύσολα όμως θα χάσει το αποψινό κρίσιμο αγώνα.Έπεισε με την Αγγλία ο Μοντολίβο και αναμένεται να πάρει και πάλι την θέση του Τιάγκο Μότα στην ενδεκάδα.Ο Μάτζιο συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα αγωνιστεί.Τέλος,αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Ντε ρόσι και δίνεται αμφίβολος,αν δεν τα καταφέρει θα τον αντικαταστήσει ο Νοσερίνο.Όποιος σκοράρει πρώτος θα έχει σίγουρα μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη.Οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους ,ωστόσο η εμπειρία των Γερμανών και τα όπλα που διαθέτει ο Λεβ αναμένεται να υπερνικήσουν την αντίσταση των Ιταλών.Είτε έυκολα είτε δύσκολα οι Γερμανοί θα νικήσουν και θα αποδείξουν ότι αποτελούν αδιαφιλονίκιτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.


ΠΡΟΤΑΣΗ #1:NO GOAL (1.72) 150 ε (1-2).........



Οι υπόλοιπες σημερινές επιλογές μας...

Γιβασκίλα-Χόνκα OVER 2,5 (1.65) 200 ε lost (0-1)
23:00 ΧΙΛΗ Ο Χίγκινς-Ουνιβερσιδάδ Ντέ Χιλή OVER 2,5 (1.70) 200 ε +340

*Έχουν πολλές πιθανότητες να βγούν και οι τρείς βασικές επιλογές,τώρα για το ημίχρονο-τελικό αμα είμαστε λίγο τυχεροί μπορεί να βγεί και αυτό!

Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου