Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Νίκη-πρόκριση για Γαλλία

Καλημέρα σε όλους,


Περίπλοκα τα χτεσινά παιχνίδια του Euro,ωστόσο το μόνο σίγουρο ήταν το no goal της Ιταλίας το οποίο και βγήκε,τα υπόλοιπα πονταρίσματα που κάναμε παίξαμε με την τύχη και χάσαμε.Πιο καλά τα σημερινά παιχνίδια στο Euro με τους Ουκρανούς διοργανωτές να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση.
Πάμε να δούμε τις επιλογές μας...


Αγγλία-Ουκρανία G/G


To παιχνίδι παρουσιάζει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού ακόμα και με μια ισοπαλία οι Άγγλοι περνάνε στην επόμενη φάση.
Άν η Αγγλία καταφέρει να έχει μεγαλύτερη διαφορά στο σκόρ από ότι στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου (Σουηδία-Γαλλία) θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο και θα αποφύγει την Ισπανία.Οι Ουκρανοί με αμφίβολο τον Σεφτσένκο,θα πιέσουν από νωρίς με την βοήθεια του κόσμου τους για το θαύμα.
Ο Χότζσον έχει πλέον στην διάθεση του τον Ρούνει ο οποίος θα τοποθετηθεί δίπλα στον συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γ.,Ντάνι Γουέλμπεκ.
Πιθανότατα ο Θίο Γούολκοτ θα ξεκινήσει το ματς βασικός,αφού από την εισοδό του στο παιχνίδι με την Σουηδία βελτίωσε την εικόνα της από τη μέση και μπροστά.
Πιστεύω ότι η Ουκρανία με την βοήθεια του κόσμου της θα παλέψει το παιχνίδι και θα σκοράρει τουλάχιστον μια φορά ώστε να μπορέσει να κάνει το θαύμα.




ΠΡΟΤΑΣΗ:Goal-Goal (1.80) 
Ποντάρισμα:200 ε


Σουηδία-Γαλλία Διπλό ημίχρονο 


Η τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων περιλαμβάνει ένα ματς όπου η μια ομάδα δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση.
Οι Σουηδοί με πολύ πεσμένη ψυχολογία καλούνται να παλέψουν απέναντι σε μια ομάδα που αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι με την σοβαρότητα που πρέπει.
Επίσης,η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες κάνει πιο δύσκολο το έργο των Σουηδών.Ο Χάμρεν θα προσπαθήσει να αφοπλίσει τον Καμπάγ για να καταφέρει να αντιμετωπίσει τον αργό ρυθμό του passing game των Γάλλων.
Η Σουηδία θα έχει ένα ακόμα πρόβλημα με την πολύ κινητικότητα που παρουσιάζει ο Μπενζεμά.Η Σουηδία θα αγωνιστεί στο 4-2-3-1 που συνηθίζει κάνοντας αλλαγές σε πρόσωπα. Ο Μπλάν πιθανότητα να κρατήσει στο αρχικό σχήμα τους διακριθέντες του τελευταίου ματς Κλισί και Μενέζ.
Θα δώσει έντονο δημιουργικό στίγμα στον Καμπάγ και θα στηριχθεί στα βαθιά πατήματα του Μπενζεμά και θα ακολουθήσει αισθητά μειωμένο ρυθμό στο passing game.
Θεωρώ ότι η Σουηδία που δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον σε αυτό το ματς θα το παλέψει αλλά η Γαλλία όπου δεν θέλει να βρεί μπελάδες θα μπεί για να καθαρίσει το ματς απο νωρίς.


ΠΡΟΤΑΣΗ #1:Διπλό ημίχρονο (2.25)
Ποντάρισμα:150 ε
ΠΡΟΤΑΣΗ #2:ΣΚΟΡ 1-2 (8.50) 20 ε


Πάμε στις υπόλοιπες προτάσεις μας αναφορικά...




19:00 Λευκορωσία Δυναμό Μπρέστ-Μπελσίνα OVER 2,5 (2.15) 150 ε (1-1) ΑΠΟ ΤΟ 25'!
03:00 Κλάμπ ντε Ρεγκάντας-Σάο καετάνο OVER 2,5 (2.00) 200 ε +400



Καλά κέρδη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου