Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Πάμε για νέο σερί....


Καλημέρα σε όλους,
Τις τελευταίες μέρες δεν πάμε καλά,ίσως φταίει και το ότι δεν είναι και η καλύτερη περίοδο για στοίχημα.Σήμερα θέλουμε να ανακάμψουμε και να γυρίσουμε ξανά στα ταμεία.
Πάμε στις σημερινές μας επιλογές αναλύοντας πρώτα το Σουηδία-Αγγλία...


Σουηδία-Αγγλία G/G {W} (2-3)

  Σουηδία και Αγγλία κοντράρονται σήμερα στο Ολυμπιακό στάδιο του κιέβου,με στόχο την πρώτη τους νίκη που θα τους δώσει ελπίδες για πρόκριση στους "8".
Και οι 2 ομάδες προηγήθηκαν στην πρώτη αγωνηστική αλλά έχασαν γρήγορα το προβάδισμα,μάλιστα η Σουηδία δεν κατάφερε τελικά να αποσπάσει ούτε έναν βαθμό απο την Ουκρανία.Στο 52ο λεπτό ο Ιμπραϊμοβιτς έδωσε το προβάδισμα στους Σουηδους αλλά στη συνέχεια πήρε το όπλο του ο Αντρέι Σεφτσένκο πετυχαίνοντας 2 γκόλ.
Η συγκεκριμένη ήττα έφερε αρνητικές συνέπειες,με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στα αποδητήρια των Σουηδών επικρατεί εμφύλια διαμάχη.
Στο σημερινό παιχνίδι,ο Έρικ Χάμρεν θα κάνει ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα,αρχικά θα επαναφέρει τον Ελμάντερ στην κορυφή της επίθεσης στην θέση του Ρόζενμπεργκ και τον έμπειρο Σβένσον στην θέση του Ράσμους Έλμ στα χάφ.Στα 4 απο τα 5 τελευταίες αναμετρήσεις των Σουηδών έχει συνδιαστεί το γκόλ-γκόλ με το over 2,5.
Η Αγγλία έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι της πρεμιέρας με την Γαλλία αν και προηγήθηκε στο σκόρ.
Ο ρόι Χόντγκτσον αναμένεται να καταβάσει το ίδιο σχήμα με αυτό που κατέβασε με τους 'τρικολόρ'.Ο Άσλεϊ Κόουλ  θα δώσει κανονικά το παρών στο αρχικό σχήμα παρά την αποχώρηση του απο την προπόνηση.Η Αγγλία στα 3 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους έχουν συνδιάσει το no goal και το under 2,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ:Goal-Goal (1.83)
Ποντάρισμα:150 ε
Ελπίζουμε οι "μεγάλοι" επιθετικοί των 2 ομάδων να κάνουν την δουλειά τους και να στείλουν την μπάλα στο "πλεκτό".
+285

Πάμε αναφορικά στις άλλες προτάσεις μας...

17:00 ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ Τορπέντο Ζοντίνο-Γκόμελ OVER 2,5 (2.15) 200 ε
03:00 Σάο καετάνο-Αμέρικα OVER 2,5 (2.00) 200 ε +400


Καλά κέρδη να έχουμε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου