Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Με Ιαπωνία για καλό ξύπνημα...2/2

Καλησπέρα σε όλους.
Αυτό το άρθρο το γράφω αργά το βράδυ προκειμένου να προλάβουμε τα παιχνίδια νωρίς το πρωί στην πρώτη κατηγορία της Ιαπωνίας.
Το Σάββατο άλλωστε με τέτοια πρωταθλήματα θα την βγάλουμε όπου μπαίνουν πολλά γκόλ,αφού δεν έχει ενδιαφέρον παιχνίδια το κουπόνι,καλύτερο κουπόνι είναι της Κυριακής.
Νιγκάτα (2.05) το ένα και Τσερέζο οσάκα (1.75) το δέυτερο..και σε όποιους δεν κάνει η απόδοση ας το επιλέξει καλύτερα στο live όπως θα κάνω και γώ....
Πάμε να τα δούμε...



Nιγκάτα-Τζουμπίλο ιβάτα OVER 2,5 (1-6) 


Κακό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους έχοντας 2 βαθμούς στις πρώτες 2 αγωνηστικές και βρίσκονται στην 16η θέση.
Έρχεται απο το 1-1 εκτός έδρας με την Ουράβα και θα παλέψει για τη νίκη με την Τζουμπίλο για να ξεφύγει απο τις θέσεις του υποβιβασμού.
Η Τζουπίλο στην 4η θέση με 5 βαθμούς,έρχεται απο την εμφατική νίκη με 3-0 απέναντι στην Κασίμα.Σχεδόν όλα τα παιχνίδια της έρχονται g/g και αυτό θέλουμε να γίνει και άυριο ώστε να βγεί το όβερ.
ODD:2.05 (bet365)
STAKE:150 E +308





Σερέζο οσάκα-Κασίβα OVER 2,5  (1-2)


Στην 13η θέση η Σερέζο θα περιμέναμε καλύτερο ξεκίνημα,έρχεται απο το 1-1 εκτός έδρας με τη Σιμίζου,ιδιέτερα σημαντικό το αυριανό παιχνίδι γιατί με νίκη και οι 2 ομάδες εκτοξέυονται ψηλά στις θέσεις τις βαθμολογίας.
Η κασίβα έρχεται απο νίκη στην δύσκολη έδρα της Καβασάκι με εκπληκτική εμφάνηση στο δέυτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας 2 γκόλ.
Ηταν οι πρώτοι βαθμοί που πήρε στο πρωτάθλημα.
Και οι 2 ομάδες στις 2 πρώτες αγωνηστικές έχουν σκοράρει αλλά και έχουν δεχτεί γκόλ κάνοντας απο ένα όβερ.


ODD:1.75 (bet365)
STAKE :150 E +263




Καλά κέρδη σε όλους!









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου